PRIMAVERA EDUCATIVA

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport presenta la #PrimaveraEducativa, una trobada que se celebrarà el 13, 14 i 15 de maig al llit vel del riu Túria i que pretén fer visibles els projectes educatius innovadors que es duen a terme als centres de la Comunitat Valenciana.

Sota el lema «un riu d’educació valenciana«, el vell llit del riu Túria de València s’omplirà d’exposicions amb els treballs dels alumnes, estands amb tallers, presentacions de pòsters sobre projectes i tot tipus d’experiències que milloren la qualitat de l’ensenyament al sistema educatiu valencià.

Per a dur a terme aquest projecte, però, es necessitarà la col·laboració i la il·lusió de docents, alumnes i famílies.

El llit del riu es dividirà en tres espais: mostra, conta i juga. A l’àrea de Mostra hi haurà un seguit de propostes com ara teatres, concerts o exposicions; a la de Conta, els professionals i els alumnes podran explicar les seues experiències, i a la de Juga hi haurà tallers, jocs i curses.

La #PrimaveraEducativa és, per tant, una gran festa per l’educació i un reconeixement a la dedicació, l’estima i l’esforç en matèria educativa per part de la societat valenciana.