El día     18/11/22    a las     12:00 horas

Descripción

Departamento:  Biologia i GeologiaGeografia i HistòriaValencià. Llengua i Literatura

El passat divendres 18 de novembre vam comptar amb la presència d’Esther Sánchez, investigadora predoctoral, i Jorge Olcina, catedràtic de Geografia de la Universitat d’Alacant. Dues persones expertes i compromeses en la lluita contra el canvi climàtic que es van oferir a participar en el mes del clima de l’IES Las Lomas amb diverses activitats.

 

Una interessantíssima conferència científica sobre el canvi climàtic dirigida a l’alumnat de 3r d’ESO i una entrevista a Ràdio Las Lomas realitzada per alumnat de 3r i 4t d’ESO del nostre centre, organitzada per Manuela Castillo, Estefanía Simal i Ana Marco, professores de Biologia, i Lourdes Marco, professora de Geografia i Història. Moltes gràcies també a Antonio Cutillas, responsable de la part tècnica i, sobretot, als nostres convidats, Esther i Jorge, per acceptar la nostra invitació i passar unes hores amb nosaltres fent divulgació. Esperem tornar-nos a veure molt prompte i tindre l’oportunitat de visitar el Laboratori de Climatologia de la Universitat d’Alacant!

Alumnat participant: Fatna Labhar, Ángel Gómez, Jihane El Akkaoui, Hibat El Gharaouy de 3r ESOA i Emilia Rodríguez, Francisco García, Nada Kamal, Pedro Uzor, Aarón Pérez i Yasmin Tabbai, de 4t ESOB

Direcció del Programa: Irene Navarro (Departament Valencià)