El día     04/05/17    a las     13:00 horas

Descripción

Departamento:  Familia Professional Arts i Artesanies

Aquest matí Marisol Moreno. Regidora de Joventut i Protecció Animal ha inaugurat al Centre 14 l’exposició «Maquetes de decorats i altres treballs», on s’exposen treballs realitzats pels alumnes del cicle «Tècnic Superior Artista Faller i Construcció d’Escenografies» que s’imparteix a l’IES Las Lomas, des de fa ja cinc anys.

Amb aquesta exposició, s’ha volgut mostrar l’esforç dels i les alumnes en el disseny i construcció de maquetes per a escenografies.

Entre les maquetes presents, en un espai destacat, hi ha la realitzada per a la construcció del decorat de la sala Clara Campoamor de l’institut, amb l’objecte d’ambientar el lliurament d’orles d’enguany.

També trobarem treballs de utilleria, imitacions de sanefes i gerros realitzats amb diferents tècniques i materials, com motlles de silicona, fileres, resina de polièster, fibra de vidre i peces de vareta.

Els mètodes tradicionals estan representats pel procés d’elaboració d’un cap de cartró pedra, des del modelatge en fang fins l’acabat de pintura.

L’exposició es pot visitar del 4 al 23 de Maig !!

 

 

Enlace noticia diario Información: http://www.diarioinformacion.com/alicante/2017/05/04/exposicion-maquetas-decorados-centro-14/1890430.html