El día     20/04/16    a las     00:00 horas

Descripción

09:30-10:45hrs Programa de ràdio en valencià dedicat a l’esport a la biblioteca. Organitzat pel departament de valencià i la Ràdio Comunitària Juan XXIII. Dirigit a 1rA, 1rB, 2nA i 2nB.

Dimecres 20 d’abril l’alumnat de 1r i 2n d’ESO de l’IES Las Lomas ha rebut la Ràdio Comunitària Joan XXIII a la biblioteca del Centre on s’ha gravat un programa de ràdio dedicat a l’esport.

El departament de Valencià ha col.laborat amb la ràdio comunitària perquè els alumnes realitzaren entrevistes a professors i companys del Centre, cròniques esportives relacionades amb l’IES Las Lomas, així com notícies locals i internacionals.

Les entrevistes van ser realitzades a Alfred per la coreografia del flashmob del dia de la dona, a Anna com a professora d’E.F., a Alfons per la movilitat sostenible, a Raquel i Elisa com a esportistes aficcionades i finalment a alumnes esportistes com Àlex de 2n B, Josué de 2n B i Mohamed de 4t, campió del cross de la Comunitat Valenciana.

Ha estat una jornada molt interessant i formativa gràcies a la col.laboració immillorable de Laura i Jose de la ràdio comunitària.