El día     08/03/21

Descripción

Departamento:  Matemàtiques

L’alumnat de l’IES Las Lomas (3r ESO-C i Batxillerat) ha volgut celebrar el Dia de la Dona, entrevistant a Carmen Beviá, Secretària Autonòmica d’Universitat i Investigació. Hem anomenat este programa MATEMÀTIQUES EN FEMENÍ perquè tot el món coneix a matemàtics i científics homes famosos – Pitàgores, Tales, Einstein, Newton… En canvi, molts pocs sabrien citar alguna dona matemàtica. Voleu conèixer la vida de Theano, Sophie Germain i Mileva Maric, entre altres?


Carmen Beviá és llicenciada en Matemàtiques i després es va doctorar en la Universitat d’Alacant. Ha treballat en les Universitats de California, Israel i Barcelona, entre altres destinacions. Ens ha donat molts bons consells i els hem arreplegat en Ràdio Las Lomas.

Programa organitzat per la professora Anna Lleches, amb la col.laboració de Maribel Serrano. Tot això ambientat amb la decoració del dia de la dona dissenyat pel professorat del Departament de Pàstica Laura Ochando i Joan Carles Palones. També ens ha visitat Laura Pamies, una gran amiga que ens va iniciar fa anys a la ràdio escolar des de la Ràdio Comunitaria del barri.

Esperem que vos agrade.